Gewijzigde waterpolotrainingstijden

Written by ZV de Zaan

Inmiddels is de competitie voor veel teams bijna afgelopen. Voor een aantal teams staan er echter nog belangrijke wedstrijden op het programma: voor dames 1 en de Eredivisie B-meisjes -jongens de play offs en voor de DG1, CJ1 en CM1 het NK. Daarnaast loopt ook de scheidsrechterscursus nog door tot 24 mei a.s.

Om alle teams de mogelijkheid te geven zich goed voor te bereiden en het inplannen van de play off wedstrijden en oefenwedstrijden voor de scheidsrechterscursus, zullen er de komende tijd een aantal waterpolotrainingen komen te vervallen of wijzigen. Houd de komende weken de website daarom goed in de gaten. Hier kun je altijd de meest recente informatie terug vinden.

 

Woensdag 19 april 2017

  • De training van de DG1 en CM1 is volgens rooster van 18.00 tot 19.00 uur
  • Van 19.30 tot 20.30 is er een oefenwedstrijd voor de scheidsrechterscursus
  • De juiste trainingstijden voor de dames- en herenselectie worden rechtstreeks aan de deelnemers gecommuniceerd

 

Donderdag 20 april 2017

  • Trainingen volgens rooster (de play out wedstrijd voor de dames is komen te vervallen)

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *