Seizoensafsluiting op 24 juni a.s. bij De Walvis

Written by ZV de Zaan

Sluit het seizoen weer af met een BBQ op zondag 24 juni a.s. bij De Walvis

Graag willen wij u namens De Zaan weer van harte uitnodigen voor het bijzondere zomers evenement dat inmiddels een ware traditie is geworden!

Onze sponsors hebben zondag 24 juni a.s. vanaf 17.00 uur weer iets moois voor ons in petto. Het achterterras van De Walvis is volledig beschikbaar gesteld voor een daverende seizoensafsluiting. Dat zal zich hopelijk afspelen onder een prachtige avondzon waarin we heerlijk kunnen BBQ’en. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door een optreden van ons inmiddels bekende DJ Swim (100% vinyl).

De kosten voor de BBQ bedragen € 25,00 per persoon, waarvan € 12,50 naar de club gaat! Jeugdleden tot en met 14 jaar betalen € 15,00.

Deze uitnodiging is voor alle leden, sponsors en andere belangstellenden maar het spreekt voor zich dat alcohol alleen geschonken wordt boven de 18. Er is plaats voor maximaal 200 deelnemers dus we rekenen op een volle bak! Aanmelden kan via sponsorcommissie@zvdezaan.nl, o.v.v. aantal personen en eventueel aantal jeugdleden t/m 14 jaar.

Wellicht leuk als u per boot komt, er is altijd wel plek en uiteraard kan er een duik genomen worden in de Zaan!

Wij hopen dat u er ook bij bent!

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *