Goede prestatie 1e ronde zwemcompetitie

Written by zvdezaan zwemmen

De 1e ronde van de zwemcompetitie is voor de zwemafdeling goed verlopen!
De vele persoonlijke records hebben er voor gezorgd, dat we 1e staan in de competitie.  Wanneer we dit de komende 3 ronden vast weten te houden, promoveren we naar de A competitie.  Het is daarom van belang dat iedereen de data van de competitie, een verplichte wedstrijd, alvast vast zet in  de agenda.

De competitie werkt met een seconden telling, dus iedere seconde is belangrijk om aan het eind de promotie feestelijk te kunnen vieren. (daar moeten we natuurlijk nog wel iets voor verzinnen, dus als iemand een idee heeft….)
Deelname aan de zwemcompetitie is voor alle junioren zwemmers en ouder. De eerstvolgende ronde zal op zondag 13 januari in het Boerhavebad in Haarlem worden gezwommen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *