KNZB prestatiemedailles voor ZV de Zaan zwemmers

Written by zvdezaan zwemmen

KNZB prestatiemedailles voor ZV de Zaan zwemmers.

Afgelopen week werden de KNZB prestatiemedailles uitgereikt. Voor ZV de Zaan mochten een viertal zwemmers deze mooie prijs in ontvangst nemen. Zij behaalde vorig seizoen deze uitzonderlijke prestatie door bij de beste 10 zwemmers van hun leeftijdscategorie te eindigen op de landelijke ranglijst. Voor Kim Boer was dit op de 200 meter rugslag, Kyara Hollingsworth en Thomas van den Hul op de 50 meter vrije slag, Ilse Oosterbaan op de 50 meter rugslag.

Op hetzelfde moment werden ook de LAC medailles uitgereikt aan de zwemmers die vorig seizoen in alle vroegte het volledige lange afstandsklassement volbrachten. Maar liefst 18 zwemmers wisten dit tot een goed einde te brengen.

Namens zwemcommissie en trainers van harte gefeliciteerd allemaal !!

Op de foto ontbreekt Thomas van den Hul.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *