Minioren zv de Zaan winnen Regio Clubmeet met overmacht

Written by zvdezaan zwemmen

De minioren zwemmers van zv de Zaan hebben zondag 11 november met overmacht de Regio Clubmeet gewonnen.   Aan deze wedstrijd mogen alleen de jongste zwemmers (meisjes t/m 2008 en jongens t/m 2007) meedoen. In team verband werd gestreden om een plaats in de landelijke finale, die gezwommen zal worden in Den Haag. zv de Zaan kwam deze wedstrijd uit met 2 teams. Een luxe die maar weinig verenigingen zich kunnen veroorloven. Team 2 eindigde als 8e in een veld van 12 ploegen. Het puntenaantal van 1609 voor ons eerste team was 60 seconden beter dan het afgelopen seizoen. Ook toen won zv de Zaan de Regio Clubmeet finale, om vervolgens als 11e te eindigen tijdens de landelijke finale. De finale is het NK voor minioren teams. Momenteel is het nog even afwachten of we ons ook dit seizoen weer voor de landelijke finale hebben geplaatst.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *