Dames sluiten seizoen af

Written by ZV de Zaan

Helaas zijn ons dames er niet in geslaagd de eerste ronde van de play offs winnend af te sluiten. Na het verlies op vrijdagavond, lukte het onze dames om zaterdag met 11-9 te winnen van de dames van GZC Donk. Hierdoor was de stand gelijk en moest er zondags een beslissingswedstrijd worden gespeeld. In wederom een heel spannende wedstrijd waren het uiteindelijk de dames van GZC Donk die de winst wisten binnen te halen en zich daardoor plaatste voor de halve finales van de strijd om de landstitel.

Desondanks, een prima seizoen voor onze dames die in de competitie een mooie derde plaats hebben gehaald!

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × een =

1 Comments

    Ruben van Wijk

    Ook als sponsor?

    Beantwoorden