Record aantal zwemmers naar Jaargang finale in Dordrecht

Written by zvdezaan zwemmen

De minioren zwemploeg van zv de Zaan, in april als team nog 2e van Nederland tijdens de Clubmeet finale in Den Haag, heeft weer een record aantal zwemmers die deel mogen nemen aan de Jaargang finale in Dordrecht. Zondag 30 juni strijden in Dordrecht de snelste zwemmers van Nederland tegen elkaar om de medailles. Voor zv de Zaan hadden 11 zwemmers zich voor deze “NK voor zwemmers in de jaargang 2007 t/m 2010” geplaatst. Uiteindelijk zullen 10 zwemmers deelnemen: Mara Koppen, Ayse Mayda, Mylene Glas, Harun Fetic, Jesse Bout, Pieter Mikhail, Farhan Osmani, Giovanni Phillipson, Ties Hesse en Sven Bakker gaan de eer van de club verdedigen en hopelijk medailles mee naar huis nemen.

De wedstrijduitslagen zijn te vinden op

Speedo SportEmotion Jaargangfinale 2019 – SPLASH Meet Manager 11

No Description

Afbeeldingsresultaten voor veel succes