Supportersvereniging

FORZAAN

FORZAAN is de supportersvereniging van ZV De Zaan. Deze is op 1 september 2015 in het leven geroepen. De supportersvereniging richt zich op twee zaken: het verbeteren van de sportprestaties van de prestatieteams van ZV De Zaan en het vergroten van de clubbinding binnen ZV De Zaan.

Het verbeteren van de sportprestaties wil FORZAAN bereiken door de prestatieteams fanatiek aan te moedigen tijdens de wedstrijden (waterpolo, wedstrijdzwemmen én synchroonzwemmen). Belangrijk is dat hier positiviteit en respect voorop staan. Om als team maximaal resultaat te halen, is maximale support nodig. FORZAAN wil als publiek de achtste speler, de extra punt in de score of de seconde sneller zijn. FORZAAN heeft voor alle FORZAAN-leden daarom spandoeken, vlaggen en toeters ter beschikking. Alle leden van FORZAAN kunnen deze spullen lenen, wanneer zij een wedstrijd willen gaan supporteren.

Om de clubbinding te vergroten organiseert FORZAAN diverse activiteiten voor alle leden van ZV De Zaan. Zo organiseerde FORZAAN in het seizoen 2015-2016 onder andere diverse feestavonden, een kinderfeest (i.s.m. de zwemafdeling) en een cursus supporter worden. Met de laatst genoemde activiteit werd een mooie brug geslagen tussen beide doelstellingen. Dat gebeurde ook met het regelen van een supportersreis naar de waterpolo ManMeer!-cup finales in Heerenveen.

FORZAAN is een commissie van ZV De Zaan, maar verzorgt grotendeels haar eigen financiën. Iedereen die lid wil worden van FORZAAN betaalt €5,00, waarvan diverse activiteiten en aankopen worden bekostigd. Daar krijgen leden kortingen (om het inschrijfgeld terug te verdienen), een nieuwsbrief en de mogelijkheid een FORZAAN-shirt te kopen voor terug.

Wil je meer weten over de supportersvereniging? Neem dan contact met ons op via FORZAAN@gmail.com.

Wil je meteen lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het naar ons op!

Wil je op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.