Zwembad_Header_Small

Informatie Depot Regeling Zwemselectie

Startgeld voor Wedstrijdzwemmers

Startgelden voor zwemwedstrijden als de Competitie, N(JJ)K’s, Jaargangfinales, Kringkampioenschappen (limieten), KNZB-circuits en wedstrijden georganiseerd door ZV De Zaan worden niet apart voor zwemmers in rekening gebracht. Bij deelname aan alle andere wedstrijden is dit wel het geval en moet de zwemmers zelf het startgeld betalen. Om te voorkomen dat zwemmers contant geld moeten meenemen naar het zwembad of dat er iedere keer een losse betaling moet plaatsvinden, heeft ZV De Zaan een depot ingevoerd.

Zodra je deel gaat nemen aan wedstrijden namens ZV De Zaan, dien je tenminste € 30,00 of een veelvoud hiervan te storten in het depot. Per wedstrijd wordt direct het juiste bedrag afgeschreven. Wanneer het bedrag op het depot € 10,00 of minder bedraagt, vragen we je het depot zo spoedig mogelijk aan te vullen. Regelmatig ontvangt iedere zwemmer een overzicht van de uitgaven van zijn depot. Let op! Wanneer het saldo te laag is of € 0,00 bedraagt, dan kan je niet meer worden ingeschreven voor wedstrijden.

Het depot overzicht is op de website onder Leden in een afgeschermd deel te vinden. Deze pagina is alleen voor gebruikers met een code te bekijken. Bestanden zijn alleen met een persoonlijke code te downloaden. Bewaar deze code dan ook goed en geef deze niet af aan andere personen.


Financiële afhandeling

Het depot kan op onderstaande rekening worden aangevuld:
Rekening: NL39 RABO 0197 7578 12
Ter name van: Zwemvereniging De Zaan te Zaandam
Onder vermelding van: Depot + naam van de zwemmer
Wanneer je stopt met wedstrijdzwemmen, zal het resterende bedrag teruggestort worden.


Boetes opgelegd door de KNZB

Een door de KNZB opgelegde boete zal via het wedstrijddepot met de zwemmer verrekend worden. Dit zijn (onder voorbehoud) de volgende boetes (zie tarievenlijst KNZB)

OmschrijvingBoete
Niet gestand doen van een persoonlijke inschrijving (NG)€ 2,90 per start
Niet gestand doen van een persoonlijke inschrijving zonder afmelding (NGZA)€ 9,50 per start
Persoonlijke inschrijving N(JJ)K zonder afmelding (NGZA)€ 43,15
Finale N(JJ)K zonder afmelding€ 86,45

Startpagina >> Informatie>>