Zwembad_Header_Small

Topsporters bij Waterpolo

De waterpolo afdeling van ZV De Zaan heeft als ambitie om te zorgen dat breedtesport en topsport hand in hand gaan, waarbij de verantwoordelijke topsportcommissie haar focus zet op de topsport.

Vanuit onze visie: ondersteuning en facilitering voor het ontwikkelen van talenten en kwaliteiten, dragen wij bij aan het sporten op het hoogste nationale niveau.

Door de kwalitatief hoogstaande en grote groep professionals, zoals oud-internationals, is er veel kennis en zijn er veel contacten (Bond, NOC*NSF, Regio, etc.) aanwezig om talenten te kunnen begeleiden en ontwikkelen.

Dankzij de breedtesport, die zorgt voor een sterke en vooral grote jeugdopleiding bij ZV De Zaan, wordt er met de jeugd nationaal op alle niveaus meegedraaid in de top van Nederland. Ook levert dit een grote groep talenten op die uitkomt voor de nationale teams.

Het is de ambitie van onze vereniging om de talentvolle jeugdlijn door te zetten naar de Heren en Dames selecties, zodat deze selecties kunnen floreren op het hoogste niveau in de eredivisie!

ZV De Zaan is met haar topsportbeleid “het” waterpolobolwerk in de Zaanstreek, hetgeen een sterke basis vormt voor het spelen van topwaterpolo.

Startpagina >> Waterpolo >>

Share