Na de succesvolle zege op het Griekse Glyfada in Het Sloterparkbad in Amsterdam speelt ons waterpolo damesteam de laatste groepswedstrijd van de LEN Euro Cup Women uit tegen het Franse Lille UC.

Deze wedstrijd is van cruciaal belang voor ons damesteam. Om zich te plaatsen voor de LEN Euro Cup Final Four moet ons damesteam winnen van Lille UC. Eerder in dit Europese seizoen werd Lille UC in Het Sloterparkbad verslagen met 12-9 door ZV De Zaan. Om deze uitwedstrijd winnend af te sluiten zal alles op alles gezet moeten worden. Ook voor Lille UC is deze wedstrijd cruciaal om door te gaan naar de Final Four, waarbij zij zich maximaal gesteund zullen voelen door hun thuispubliek.

Deze uitwedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 23 maart a.s. om 19:00 uur in het zwembad Piscine Marx Dormoy in Lille Frankrijk. De reisafstand naar dit zwembad bedraagt ca. 300km. De reistijd per auto is ca. 3,5 uur en per trein ca. 4,5 uur.

Een aantal supporters van ZV De Zaan gaan naar deze uitwedstrijd toe om ons damesteam te steunen. De meesten hebben ook een hotelovernachting van zaterdag op zondag geboekt. Sommigen reizen op dezelfde dag heen en weer. Het zou fantastisch zijn als we in Lille een krachtig Zaans tegengeluid kunnen geven tegen het geluid van het Franse thuispubliek! Komen jullie ook?

Share