Rabobank Logo

Zoals als jullie al hebben gemerkt zijn wij overgestapt van bank.
Sinds juli is de vereniging lid van de Rabobank.

Eén van de leuke bijkomstigheden is dat de Rabobank actief clubs ondersteunt met Rabo ClubSupport!
Hiermee geeft de bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen die bankieren bij de Rabobank. De deelnemende verenigingen kunnen meedoen aan Clubsupport als zij een maatschappelijk doel of evenement organiseren. Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Of voor de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt.

Rabobank Clubsupport

De verdeling van de winst wordt gedaan door het aantal stemmen die een club ontvangt. Iedereen met een Rabobankrekening mag meedoen, als je jezelf als lid heb ingeschreven.
De link Inschrijving voor het Rabobank lidmaatschap is hier te vinden

ZV de Zaan heeft zich ingeschreven om ondersteuning te ontvangen voor het organiseren van een waterpoloschooltoernooi voor basisscholen. Hiermee kunnen wij onze vereniging in de Zaanse jeugd meer op de kaart zetten.

Vanaf 5 september kan je op ons evenement stemmen via de website van Rabobank Clubsupport.

Share