Samen met onze sponsor ProMobility hebben wij een leuk initiatief bedacht!

Wij zijn van het water, ProMobility van de auto’s. Jaarlijks belanden er ongeveer 800 auto’s in het water. Als je met de auto in het water raakt, moet je er zo snel mogelijk uit zien te komen. Niet iedereen weet wat de beste manier is om dit te doen. Het initiatief dat ZV de Zaan samen met ProMobility heeft bedacht is een filmpje te maken waarmee we via een live cursus demonstreren wat je moet doen als je met je auto te water raakt. Dit filmpje zal door ProMobility via hun contentplatform live worden gezet en kan door onze clubleden en andere geïnteresseerden in de Zaanstreek gedeeld worden via de social media. Het doel is dus om anderen te informeren om een voertuig dat in het water is geraakt zo goed en veilig mogelijk te verlaten. Op deze manier kunnen wij samen met ProMobility een bijdrage leveren aan de veiligheid in het verkeer. 

ProMobility heeft ons aangeboden de kosten van een professioneel team van instructeurs en een filmploeg te willen sponsoren. Onze vereniging neemt het werven van 10 deelnemers en een groot aantal enthousiaste toeschouwers voor haar rekening. Wij krijgen als inleiding op de film de mogelijkheid ons nieuwe trainingscentrum kort te presenteren.

Datum en locatie filmopname

Zaterdag 18 mei 2019

Aanvang 13.15 uur (tot ongeveer 16.00 uur)

Zwembad de Hoorn (binnenbad)

Van Foreestlaan 4,

2404 HC Alphen aan den Rijn

Voor de 10 deelnemende clubleden geldt dat zij voor de dag de nodige instructies via de email ontvangen en voor aanvang van de cursus ook de nodige theoretische instructies krijgen. Tevens wordt aan de deelnemers gevraagd extra kleding mee te nemen en schone schoenen. Er is echter maar plaats voor tien deelnemers.

Meer informatie vind je op: www.mijnautotewater.nl

Meld je aan door opgave van je persoonlijke gegevens via: sponsorcommissie@zvdezaan.nl.

Wil jij als toeschouwer aanwezig zijn, dan kan je dit ook aangeven via een email aan: sponsorcommissie@zvdezaan.nl.

Wij zien jullie aanmeldingen met veel genoegen tegemoet.

Rob Swerissen en Dick Dekker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =