Op zaterdag 25 november a.s. om 19:30 uur speelt ons waterpolo damesteam hun tweede Europese thuiswedstrijd tegen Plebiscito Padova in het Sloterparkbad in Amsterdam. Tot nu hebben onze dames twee wedstrijd gewonnen en één wedstrijd verloren. Zij staan daarmee op doelsaldo aan kop van Group A van de LEN Euro Cup Women, met een gelijk aantal punten als het Italiaanse Plebiscito Padova en het Franse Lille UC. De thuiswedstrijd van zaterdag 25 november a.s. wordt een cruciale wedstrijd. Plebiscito Padova moet verslagen worden om zicht te houden op de eerste twee plaatsen in Group A. Met dat resultaat kunnen onze dames zich plaatsen voor de Final Four, die gespeeld zal worden in april 2024.

ZV De Zaan is dit seizoen de enige Nederlandse club die uitkomt in een Europees waterpolo toernooi en heeft daarmee een belangrijke vertegenwoordigende rol op dit Europees topniveau.

Ons damesteam heeft tijdens de komende thuiswedstrijd in het Sloterparkbad de steun nodig van alle leden van onze vereniging. Om alle waterpolo leden van ZV De Zaan in staat te stellen om ons damesteam aan te moedigen, zijn op zaterdag 25 november a.s. in overleg met de KNZB alle geplande waterpolo wedstrijden van onze vereniging na 18:00 uur afgelast en verplaatst naar andere data.
Wij roepen daarom alle waterpolo leden van ZV De Zaan op om op zaterdagavond 25 november a.s. naar het Sloterparkbad toe te komen om onze dames te steunen tijdens deze belangrijke wedstrijd en ook om een fantastische waterpolo avond te beleven. Laten we er met elkaar een leuk en gezellig feest van maken!  

Na 25 november a.s. spelen onze dames op zaterdag 9 maart 2024 om 18:00 uur in het Sloterparkbad nog een thuiswedstrijd tegen het Griekse Glyfada Irepair en daarna op 23 maart 2024 een uitwedstrijd tegen het Franse Lille UC.

Share