Landskampioen ZV De Zaan Dames 1 speelt in de groepsfase van de LEN Euro Cup Women zes topwaterpolo wedstrijden. Na twee spannende uitwedstrijden speelt ons waterpolo damesteam drie wedstrijden op rij ‘thuis’ in het Sloterparkbad in Amsterdam.

Op zaterdag 4 november 2023 spelen de dames de eerste thuiswedstrijd tegen Lille UC uit Frankrijk en op zaterdag 25 november 2023 spelen zij thuis tegen Antenore Plebiscito Padova uit Italië. Tot slot spelen zij op zaterdag 9 maart 2024 tegen het Griekse Ano Glyfada Irepair.

De eerste uitwedstrijd op 7 oktober werd met 13-12 nipt verloren van de Italianen. De tweede wedstrijd werd met 8-9 gewonnen van de Griekse Ano Glyfada Irepair. Een zeer spannende groepsfase, waarin ons damesteam zich probeert te plaatsen voor de finaleronde in april 2024. 

Wij nodigen u heel graag uit om bij deze internationale topwaterpolo wedstrijden aanwezig te zijn en ons damesteam aan te moedigen. ZV De Zaan is dit seizoen de enige Nederlandse topclub die vertegenwoordigd is in de Europese waterpolo competities.

De eerste thuiswedstrijd is op zaterdag 4 november 2023 om 19.30 uur in het Sloterparkbadaan de President Allendelaan 3 in Amsterdam. Ontvangst in het clubhuis vanaf 18:00 uur.

Kaarten voor de thuiswedstrijden zijn bij de entree in het Sloterparkbad verkrijgbaar:

  • Voor de jeugdleden t/m 17 jaar van ZV De Zaan is de toegang gratis
  • Voor de leden vanaf 18 jaar van ZV De Zaan is de toegang €2,50 per persoon per wedstrijd
  • Voor niet-leden is de toegang €7,50 per persoon per wedstrijd

VIP Euro Cup Passe-partout :
Het is echter ook mogelijk een VIP Euro Cup Passe-partout te bestellen voor €30 per persoon. Hiermee garanderen wij een gereserveerde zitplaats en een flesje water tijdens de wedstrijd. Met de aanschaf van deze passe-partout steunt u het Euro Cup avontuur van het damesteam en bent u welkom bij alle drie de thuiswedstrijden in het Sloterparkbad op 4 en 25 november 2023 en op 9 maart 2024.
Voor het bestellen van de VIP Euro Cup Passe-partout kunt u een e-mail met uw NAW gegevens sturen naar sponsoring@zvdezaan.nl, waarna u een betaallink ontvangt. Bij entree in het Sloterparkbad ontvangt u van ons de passe-partout. 
Let op: Het aantal VIP Euro Cup Passe-partouts is beperkt tot 50 stuks, dus wees er op tijd bij.

Share