De estafetteklassieker Nacht van Zaanstad, eens een succesvol zwemevenement in de geschiedenis van onze zwemvereniging, krijgt op zaterdag 4 maart 2023 een vervolg.

Heb je zin in een leuke en sportieve uitdaging met je (zwem)vrienden of familieleden? Schrijf je dan snel in! En probeer met jouw team de meeste baantje te zwemmen in 4,5 uur op een nogal ongewoon tijdstip, namelijk van 21:00 uur ’s avonds tot 01:30 uur ’s nachts.

Jouw team mag bestaan uit 2 tot 8 personen en samen zwemmen jullie 4,5 uur. Het eerste en het laatste kwartier bestaat uit een estafette van 50 meter. Jullie beginnen en eindigen dus sprintend! In de 4 uur daartussen zwemmen de teamleden afwisselend 10 minuten. Iedere 10 minuten wordt een signaal gegeven. Het team dat de meeste baantjes zwemt in 4,5 uur, is de winnaar!

Inschrijving via de teamcaptain mailen naar swimtrack@zvdezaan.nl, onder vermelding van de teamnaam en de namen en geboortedata van de teamleden. De kosten bedragen €100 per team van maximaal 8 personen, inclusief een uniek aandenken. De uiterste datum van inschrijving is zaterdag 18 februari 2023.

Share