BBQ op zondag 3 juli van 16:00 tot 20:00 uur

Graag willen wij alle waterpoloërs (en uiteraard ook ouders en andere belangstellenden) van harte uitnodigen voor dit bijzondere zomerse evenement. Na twee jaar zonder, eindelijk weer een seizoen met een feestelijke afsluiting! We hopen daarom op een grote opkomst waarbij we stilstaan bij de prestaties van dit jaar en de toekomstplannen en ook de teams die kampioen zijn geworden in hun klasse worden in het zonnetje gezet!

We starten om 16:00 uur, hopelijk onder een prettige zomerzon, het duurt (in ieder geval) tot 20:00 uur. Lab 44 (op het Hembrugterrein) staat volledig tot onze beschikking. We gaan lekker BBQ’en en op het grote grasveld zullen we (bij redelijk weer) een skills-zeskamp achtig parcours maken voor de jeugd.

Het geheel wordt weer muziekaal ondersteund door een optreden van onze inmiddels bekende, in heren 3 waterpoloënde, DJ Swim!

De kosten voor de BBQ bedragen € 20,00 p.p. voor volwassenen. Jeugdleden van 12-18 betalen € 12,50, onder de 12 is gratis. Alle netto-opbrengsten gaan naar de club!

Aanmelden kan via sponsoring@zvdezaan.nl o.v.v. aantal personen en eventueel aantal jeugdleden.

Share

1 reactie

  1. Wij komen met 2 volwassen personen

Comments are closed.