Dit weekend worden de halve finales van de ManMeer!-Cup gespeeld. De Zaan is in alle categorieën vertegenwoordigd met een team!

Zaterdag 10 februari wordt de halve finale gespeeld in de ManMeer!-Cup voor de dames. Om 19.00 uur spelen in De Slag onze dames 2 tegen WIDEX GZC Donk Da2. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de finale op zaterdag 31 maart in Heerenveen.

Onze herenteams hebben een uitwedstrijd geloot:

In de ManMeer!-Cup I voor heren speelt onze heren 1 zondag 11 februari om 15.15 uur in Sportfondenbad Oost in Amsterdam tegen Het Y H1.

In de ManMeer!-Cup II voor heren speelt onze heren 2 zondag 11 februari om 18.45 uur in De Krommerijn in Utrecht tegen UZSC H2.

Alle teams kunnen de aanmoedigingen van supporters goed gebruiken. We hopen dat zowel zaterdag in Zaandam als zondag in Amsterdam en Utrecht, iedereen de teams komt aanmoedigen.

Twee jaar terug stonden zowel heren 1 als heren 2 in de finale in Heerenveen. Wat zou het leuk zijn als we dit jaar weer massaal naar Heerenveen kunnen afreizen om daar op 31 maart met meerdere teams te strijden om de ManMeer!-Cup

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =