Op het moment dat onze regering afkondigde dat kinderen t/m 18 jaar weer in de buitenlucht mogen sporten, heeft het bestuur direct contact gezocht met het Sportbedrijf om de mogelijkheden van landtrainingen op het buitenterrein van zwembad De Slag te verkennen. Onze contacten hierover hebben ertoe geleid dat we vanaf woensdag 6 mei a.s. kunnen starten met het verzorgen van landtrainingen op het buitenterrein van De Slag. Het Sportbedrijf heeft het gras al gemaaid en het buitenterrein gereed gemaakt om erop te kunnen trainen. De toegang tot het buitenterrein, dat door middel van een hekwerk volledig afgesloten is van de omgeving, zal worden verzorgd door medewerkers van het Sportbedrijf via de toegangspoort in de directe nabijheid van clubhuis de Binding.

In overleg met de commissies en de trainers is een plan van uitvoering opgezet en gedeeld met het Sportbedrijf, dat voorziet in landtrainingen voor groepen kinderen t/m 18 jaar. Die groepen kinderen krijgen via de commissies een uitnodiging om deel te nemen aan deze landtrainingen.

Op het buitenterrein van De Slag zullen de groepen kinderen ruim uit elkaar gezet worden om te trainen, daar is ruimte genoeg voor. De organisatie van de landtrainingen is opgezet volgens de richtlijnen van het Protocol Verantwoord Sporten in Zaanstad versie 1.1. Onze trainers die de landtrainingen verzorgen dragen tevens zorg voor de veiligheid van en het toezicht op de deelnemers.  

Trainers, ouders en sporter worden gevraagd om de informatie-posters vooraf goed door te lezen:

Poster voor ouders

Poster voor sporters

Poster voor trainers

Het bestuur blijft de afkondigingen van maatregelen door de regering nauwgezet volgen. Zodra de huidige maatregelen versoepeld worden en het sporten verder geopend zal worden, zal het bestuur daar direct op reageren en jullie daarvan in kennis stellen. Voor nu is ons advies: hou vol.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 7 =