Wegens het grote succes van vorig jaar willen wij u namens ZV De Zaan weer van harte uitnodigen voor het bijzondere zomers evenement. Onze sponsors hebben die dag vanaf 17:00 uur iets moois voor ons in petto. Het achterterras van de Walvis is volledig beschikbaar gesteld voor een daverende seizoensafsluiting.  Dat zal zich hopelijk afspelen onder een prachtige avondzon waarin we heerlijk kunnen BBQ’en ‘Walvis style’. Het geheel wordt ondersteund door zomerse klanken van onze huis (zwembad) DJ!

De kosten voor de BBQ bedragen € 27,50 per persoon (waarvan € 12,50 naar de club gaat). Jeugdleden tot en met 12 jaar  betalen € 17,50 voor de BBQ.

Deze uitnodiging wordt verzonden naar alle leden, sponsors en andere belangstellenden maar het spreekt voor zich dat alcohol alleen geschonken wordt boven de 18. Er is plaats voor maximaal 200 man dus we rekenen op een volle bak!  Aanmelden kan via sponsorcommissie@zvdezaan.nl, o.v.v. aantal personen en evt. aantal jeugdleden (t/m 12 jaar). Wellicht leuk als u per boot komt, er is altijd wel plek!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + zeventien =