In overleg met onze kledingleverancier Oosterbaan Sports & Safety, is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe kledinglijn voor ZV De Zaan. Het niet meer beschikbaar zijn van artikelen uit de huidige lijn en de vraag naar een uitgebreider kledingpakket waarbij meer continuïteit gewaarborgd is, heeft ons doen besluiten om een nieuwe lijn uit te werken.

Hiervoor is een sponsorovereenkomst getekend met Arena (op de foto Rob Wijgers van Arena, voormalig voorzitter van ZV De Zaan Lex de Jong en Martin Oosterbaan van Oosterbaan Sports & Safety bij de ondertekening van de overeenkomst).

Als vereniging zijn we niet alleen heel erg blij met de support van Arena, tevens leverancier van de KNZB, maar ook met de mooie nieuwe kledinglijn die hierdoor weer geheel van deze tijd is!

Alle artikelen zijn verkrijgbaar via Oosterbaan Sports & Safety. Klik hier voor de volledige kledinglijn en het bestelformulier.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst zijn Arena Oosterbaan Sports & Safety de exclusieve leverancier van de kledinglijn en diverse verenigingsartikelen en hebben zij het exclusieve recht op het gebruik van het verenigingslogo voor de kleding en artikelen.

Leden die uitkomen in wedstrijdverband, dienen bij wedstrijden en toernooien, het clubtenue te dragen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =