Schiphol bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar!

Schiphol is jarig en daarom geeft het Schipholfonds € 100.000 aan jeugdige sporters in de omgeving van Schiphol. Kinderen tussen 6 en 16 jaar mochten tot 31 maart het Schipholfonds geld vragen voor materialen voor hun club (tot een maximum van € 5.000). Een aantal van onze kleine waterpolotoppers heeft deze kans aangegrepen en met de hulp van ouders, een verzoek ingediend voor lichtgewicht doeltjes en een tafelmodel scoreboard. Samen hebben ze hierbij een ontzettend leuk filmpje gemaakt (met dank aan Mark Heinis).

Inmiddels staan alle verzoeken op de site van het Schipholfonds en kan er gestemd worden!

Aan ons nu de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen op de wens van onze toppertjes gaan stemmen! Stemmen kan tot en met vrijdag 29 april a.s. tot 13.00 uur. Daarna worden de websitestemmen geteld en brengen de bestuursleden van het Schipholfonds zelf ook hun stemmen uit. In de 2e week van mei wordt dan de uitslag bekend gemaakt.

Zodra duidelijk is welke aanvraag op nr. 1, 2, 3 enz. staat, worden de bedragen van de aanvragen opgeteld tot ze bij € 100.000 zijn. Het is dus heel belangrijk dat iedereen gaat stemmen op de aanvraag van De Zaan! Hoe meer stemmen hoe hoger we op de lijst komen van winnende aanvragen.

Door te klikken op onderstaande stemknop, kom je rechtstreeks op de stempagina (je kunt de aanvraag van De Zaan vinden onder “Watersport”).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + negen =