Vandaag, zaterdag 15 december, in De Slag in Zaandam alweer de laatste competitiedag van de eerste helft van het seizoen! We sluiten af met een paar mooie wedstrijden in De Slag.

Om 17:15 uur ontvangt heren 1 in De Slag in Zaandam, de heren van AZC. Na het winnen van de streekderby vorige week in Wormerveer tegen De Ham, zullen de heren van De Zaan ook vandaag weer hun uiterste best gaan doen om de volle winst binnen te halen! In de compettie heeft AZC nog niet verloren, de enige verloren wedstrijd dit seizoen was de bekerwedstrijd tegen… De Zaan. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden waarbij alle support welkom is!

Aansluitend gaan om 18:30 uur de jongens o15 te water (CJ1), zij spelen dit jaar voor het eerst in een Eredivisie voor C-jeugd. Zij hebben zich een paar weken terug geplaatst voor de finale poule met de achtst sterkste teams van Nederland. De eerste wedstrijd vorige week werd met maar liefst 20-5 gewonnen van het combinatieteam ZPC De Hof/Schuurman BZC. Vandaag spelen ze tegen het combinatieteam VZC/Polar Bears dat net als de Zaan, ook de eerste wedstrijd in deze finale poule heeft gewonnen.

We sluiten de avond af met de wedstrijd van heren 2 in de ManMeer-Cup! Zij heben deze ronde geloot tegen SVH H2. In de competitie doet het sterk verjongde heren 2 team van De Zaan het erg goed. Zij staan op een gedeelte 3e plaats samen met de heren 2 van ZVL. Vanavond zullen de heren ook weer gebrand zijn op winst om zo weer een stap dichterbij de finale in Heerenveen te komen!

Al met al, reden genoeg om vanavond gezellig naar De Slag te komen en te genieten van een paar leuke wedstrijden!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 17 =