Aanstaande zaterdag vinden in zwembad De Slag topwaterpolo wedstrijden plaats in de strijd om het kampioenschap van de Nederlandse eredivisie.

ZV De Zaan Heren 1 neemt het om 16:00 uur op tegen de koploper van de eredivisie GZC Donk. Het verschil tussen beide topteams is momenteel 7 punten, waarbij De Zaan 1 wedstrijd minder gespeeld heeft. Een belangrijke wedstrijd dus!

ZV De Zaan Heren 2 staat op de derde plaats in de reserve eredivisie met 7 punten afstand van de koploper, maar met twee wedstrijden minder gespeeld. De wedstrijd tegen GZC Donk om 20:00 uur is belangrijk om de aansluiting met de top te behouden.

ZV De Zaan Dames 1 gaat als koploper om 17:05 uur spelen tegen de nummer twee van de eredivisie. Onze dames staan wel 3 punten voor op Donk, maar die hebben twee wedstrijden minder gespeeld. Deze wedstrijd is dus belangrijk in de strijd om het landskampioenschap.

ZV De Zaan Dames 2 staat op de achtste plaats van de reserve eredivisie, met 3 punten achterstand op GZC Donk. Om gelijk met Donk te komen moet deze wedstrijd die start om 18:40 uur gewonnen worden.

Door de belangen spelen zullen deze topwedstrijden aanstaande zaterdag zeker de moeite waard om die wedstrijden te komen bekijken. Kom naar zwembad De Slag en geniet van het spel van onze topspelers!

Share