Vanaf 15 januari 2022

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 gelden er nieuwe coronamaatregelen voor de zwembaden. Alle zwembaden volgen de maatregelen zoals opgenomen in het Protocol Verantwoord Zwemmen

Coronatoegangsbewijs
Voor toegang tot het zwembad is voor iedereen van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en ID verplicht. Er is alleen een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers (zwembadpersoneel, trainers, aangestelde officials en vrijwilligers). Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Let op! Neem je als trainer, aangestelde official of vrijwilliger ook deel aan wedstrijden of trainingen, dan ben je dus wel verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen.

Publiek
Publiek is niet toegestaan bij sportwedstrijden en trainingen. 

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve in het ‘natte-gedeelte’ van het zwembad.

Houd afstand
Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar houden wel 1,5 meter afstand tot volwassenen. De 1,5 meter afstand is niet verplicht tijdens het sporten indien dat nodig is voor de sportbeoefening.

Geen wedstrijden 
Er worden geen wedstrijden gespeeld. Alleen voor Topsport (dames 1 en heren 1) geldt een uitzondering.

Horeca
De horeca is zwembad De Slag is gesloten.

De basisregels
De door het RIVM opgestelde basisregels blijven van toepassing. Blijf dus thuis bij klachten en laat je testen.

Wij vragen alle bezoekers van zwembad De Slag, om alle maatregelen op te volgen en mee te werken aan een soepele toegangscontrole. Het heeft geen zin om met de aanwezige controleurs c.q. vrijwilligers in discussie te gaan over de maatregelen. Alleen door het opvolgen van de opgelegde maatregelen kunnen wij de zwemsport (beperkt) blijven beoefenen op dit moment.

Share

4 reacties

  1. Goedemorgen,
    Het Ravijn komt morgen met H2 bij jullie op bezoek. Wij hebben veel jonge jongens in het team. Mogen chauffeurs op de tribune plaata nemen?

  2. Waar is “de QR code” te vinden waarmee je je moet aanmelden?

    1. Author

      Die hangt op een aantal plekken in het zwembad en is aanwezig bij de coco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =