Update

Update coronavirus en activiteiten ZV De Zaan – 7 mei 2020:

Gisteren is door het RIVM en het kabinet bekend gemaakt dat vanaf 11 mei a.s. de binnenzwembaden weer open mogen. Op welke wijze en wanneer binnenzwembaden precies open gaan, ligt bij de verantwoordelijke exploitanten van de zwembaden. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de openstelling van de Zaanse Zwembaden en wanneer en hoe wij onze lessen en trainingen weer kunnen laten starten.

Eerdere berichtgeving april 2020:

Door de aangekondigde nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, zijn de zwembaden in ieder geval nog gesloten tot en met 20 mei a.s.

Eerdere berichtgeving 15 maart 2020:

Door de op zondag 15 maart jl. aangekondigde nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, zijn alle trainingen, het leszwemmen en afzwemmen vervallen tot en met 6 april a.s.

Eerdere berichtgeving 12 maart 2020:

De KNZB heeft conform de richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart a.s. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart a.s. Naast de wedstrijden geldt dit advies ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

ZV De Zaan ziet zich genoodzaakt om zich te houden aan dit advies en daarom komen met ingang van heden naast alle wedstrijden, ook alle trainingen, het leszwemmen en afzwemmen te vervallen tot en met 31 maart a.s.

Zodra er meer informatie is over het vervolg van de competitie en trainingen zullen wij iedereen hierover informeren.

Eerdere berichtgeving 11 maart 2020:

Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio’s en het advies van NOC*NSF, heeft de KNZB besloten al haar wedstrijden en activiteiten in Noord-Brabant tot en met maandag 16 maart niet door te laten gaan.

Wanneer NOC*NSF met verdere maatregelen komt, zal de KNZB deze volgen en iedereen informeren via de website en social media.

Volgens het advies van de RIVM, zijn de belangrijkste maatregelen die iedereen zelf kan nemen om verspreiding van het virus te voorkomen:

– geen handen schudden, ook geen high fives

– was je handen regelmatig

– hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

– gebruik papierenzakdoekjes

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 9 =