Op de ALV van donderdag 24 november jl. heeft het bestuur van ZV De Zaan het genoegen gehad om Hanny Stam te benoemen als erelid van ZV De Zaan.

Hanny is inmiddels 20 jaar lid van ZV De Zaan en heeft zich al die jaren aaneengesloten ingezet voor het zwemmen bij onze vereniging. Eerst bij het basisplan van ZWV Nereus en later bij het wedstrijdzwemmen van SG Zaanstad en ZV De Zaan. Hanny heeft diverse belangrijke functies in de vereniging vervuld, zoals voorzitter, wedstrijdsecretaris en penningmeester van de zwemcommissie. Zij staat bekend om haar rijke kennis van het wedstrijdzwemmen en open water zwemmen. Met haar grote inzet en bezieling heeft zij menig zwemmer aangemoedigd om deel te nemen aan LAC-wedstrijden, open water wedstrijden en het Pinkstertoernooi in Hagen. Tevens heeft zij menigeen enthousiast gemaakt om zich als vrijwilliger in te zetten voor het wedstrijdzwemmen. Die vrijwilligers hebben, ook nu nog, altijd op Hanny kunnen terugvallen voor raad en daad. Daarmee is Hanny in de afgelopen twee decennia een grote steunpilaar geweest voor het wedstrijdzwemmen en is haar inzet van hele grote waarde voor onze vereniging.

Naast haar vrijwilligerswerk voor ZV De Zaan, is Hanny ook actief geweest in het regiobestuur en heeft zij vele wedstrijden als zwemofficial begeleid.

Haar vrijwillige inzet voor onze vereniging wordt door zowel de zwemcommissie als de leden van het algemeen bestuur van ZV De Zaan, hoogst gewaardeerd. Nadat Hanny op 3 november 2005 al benoemd werd als lid van verdienste, is het voor het bestuur van ZV De Zaan een grote eer om Hanny nu als erelid te mogen benoemen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =