Het bestuur van ZV De Zaan heeft op de ALV van donderdag 24 november jl. de ZV De Zaan vrijwilligersprijs 2016 toegekend aan Jaap Raijer.

Jaap is bijna 29 jaar lid van ZV De Zaan en is altijd zeer betrokken bij de zwemsport. Hij zet zich al jarenlang in voor het wedstrijdzwemmen bij ZV De Zaan en voorheen bij SG Zaanstad en ZZC Alliance. Hij is nog steeds onze vaste scheidsrechter en verricht desgevraagd ook andere jurytaken tijdens onze zwemwedstrijden. Zijn vrijwilligerswerk is van hele grote waarde voor onze vereniging.

Naast zijn vrijwilligerswerk voor ZV De Zaan is Jaap ook actief in het regiobestuur als penningmeester en is hij tevens als docent zeer betrokken bij het opleiden van zwemofficials voor de clubs in de regio Midwest. Dat dit werk van groot belang is, gezien het teruglopende aantal zwemofficials binnen onze vereniging, behoeft geen verdere uitleg.

Zijn vrijwillige inzet voor onze vereniging bij het wedstrijdzwemmen wordt door zowel de zwemcommissie als de leden van het algemeen bestuur van ZV De Zaan, hoogst gewaardeerd en het is dan ook zeer terecht dat Jaap deze vrijwilligersprijs krijgt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 18 =