De Nederlandse waterpolomannen willen zich graag plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio 2020! Om daar te komen moeten zij veel wedstrijden en toernooien spelen tegen sterkere landen. Zowel met de A-selectie als met de teams van Jong Oranje. Een groot deel van het sponsorgeld wordt dan ook daarvoor aangewend. Maar helaas is dat nog niet genoeg. Alle (Jong) Oranje spelers zijn daarom gevraagd een handje te helpen om het budget voor deelname aan internationale toernooien uit te breiden middels de verkoop van het boek “Volg je droom! Van hier tot Tokio”.

Dit boek is samengesteld door Robin van Galen en Hans Nieuwenburg – samen met Waterpolo.nl en ManMeer! – en gaat over de route die zij de afgelopen drie jaar met de Nederlandse waterpolomannen hebben afgelegd en die wordt vervolgd naar Tokio 2020. Een kijkje achter de schermen van een bijzonder project en veel aandacht voor de alom geprezen ondernemende aanpak die in de sportwereld onderscheidend is.

Het boek is bij uitstek geschikt als Sinterklaascadeau of als Kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsgeschenk en kost € 15,00. Je kunt het boek kopen bij alle jongens van ZV De Zaan die bij Jong Oranje trainen of bij interesse even een berichtje naar de waterpolocommissie sturen.

Met de opbrengst zullen activiteiten voor Jong Oranje worden georganiseerd, dus steun de jongens van ZV De Zaan bij het volgen van hun droom!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − een =