Supportersvereniging FORZAAN heeft de verkoop van earlybird-tickets en de busreis voor supporters georganiseerd namens ZV De Zaan. Ruim 140 supporters zullen afreizen naar Heerenveen, waarvan minimaal 50 met de supportersbus!

We willen een supportersvereniging zijn voor én van iedereen. Al onze leden kunnen leuke ideeën aandragen, we willen dan graag samen het idee oppakken en uitvoeren. Daarnaast krijgen leden leuke kortingen (de FORZAAN-sjaal kost voor hen geen €12,50, maar slechts een tientje!) en kunnen zij een FORZAAN T-shirt kopen voor €16,00. Ook lid worden? Dat kan voor slechts €5,00. Vul het formulier op de achterzijde in en lever hem weer bij ons in. Je mag hem ook mailen (of digitaal opvragen) via FORZAAN@gmail.com!

Logo-ManMeer-Cup

 

Praktische informatie

Programma
10:30 Clubhuis De Binding open voor koffie en thee
11:00 Vertrek supportersbus bij Clubhuis De Binding
13:00 Aankomst Heerenveen
14:00 Heren 2 finale: ZV De Zaan 2 – ZPB H&L Productions 2
16:00 Dames finale: UZSC 2 – ZPB H&L Productions 2
18:00 Heren finale: BZ&PC 1 – ZV De Zaan 1
20:15 Vertrek supportersbus vanuit Heerenveen (direct na prijsuitreiking)
22:00 Aankomst Clubhuis De Binding. Start feest in Clubhuis De Binding.

Dresscode
Zwart met een groenblauw accent

Adres
Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 23Q
8448 JA Heerenveen

Maaltijd
Met hulp van enkele FORZAAN-leden organiseren we tussen de twee Zaan-wedstrijden een kleine maaltijd op de parkeerplaats voor het zwembad. Voor iedereen die met de bus meereist is mee-eten bij de busprijs inbegrepen. Voor de supporters die met eigen vervoer zijn gekomen kost dit €2,00 per persoon.

Opening clubhuis
Clubhuis De Binding zal voor vertrek van de supportersbus open zijn voor een gratis kopje koffie of thee. Na terugkomst van de supportersbus gaat het clubhuis weer open om met z’n allen de gewonnen bekers te vieren!
Gedrag
We verwachten dat alle supporters van ZV De Zaan zich naar behoren gedragen: Respect hebben voor scheidsrechters en tegenstanders, troep opruimen en alles heel laten. Maar nog belangrijker: heel hard juichen voor de heren van ZV De Zaan!
Regels organisatie
De organisatie heeft de volgende regels gepubliceerd (zie www.manmeercup.nl): Het meenemen van confetti, vuurwerk, alcohol en drugs is niet toegestaan. Alcohol is in het zwembad te koop, maar mag alleen in de kantine gedronken worden. Fotograferen aan het bad is alleen toegestaan als je je vooraf hebt aangemeld via secretaris@waterpolo-fryslan.nl

 

Informatiepakket PDF

 

070407-Man-Meer-Cup-Finale-12

Share

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 1 =