ZV De Zaan heeft het genoegen je uit te nodigen voor een exclusief 4-gangen diner, waar je in een gezellige en ontspannen sfeer, samen met andere leden-, vrienden- en sponsoren van ZV De Zaan, kunt genieten en kennis zult maken met Robert Eenhoorn.

Dinsdag 14 november 2017
18:30 uur aanvang INSPIRATIEdiner (inloop vanaf 18.00)

Locatie: restaurant De Hoop Op De Swarte Walvis Kalverringdijk 15 (Zaanse Schans), 1509 BT Zaandam Parkeren: parkeervoorziening Zaanse Schans (na 19:00 vrij uitrijden)

Robert Eenhoorn was voordat hij algemeen directeur werd bij AZ niet alleen honkballer bij de grootste honkbal club ter wereld de New York Yankees, maar ook een zeer succesvol coach van het Nederlands honkbalteam en later technisch directeur van de honkbalbond. Hij was ‘coach van het jaar’ in 2007. Robert vertelt op basis van zijn lange en uitgebrei- de ervaring met flair en passie wat er komt kijken bij topsport, het opleiden van talenten uit de eigen jeugdopleiding, over het coachen van teams en de directe & indirecte link met het bedrijfsleven.

Tevens zullen de huidige trainers van de dames- en herenselectie, oud-bondscoach Johan Aantjes en oud-bondscoach Australië, Arjan Vos, kort hun visie geven op de huidige ontwikkelingen bij ZV De Zaan.

De kosten voor dit 4-gangendiner zijn € 100,- per couvert inclusief dranken (exclusief buitenlands gedestilleerd).

Aanmelden per e-mail; sponsorcommissie@zvdezaan.nl We zien uit naar je komst!

Bestuur en Sponsorcommissie van ZV De Zaan

Download hier de volledige uitnodiging.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − een =