Afgelopen week heeft Tenzing Travel, specialisten in verre reizen, een Superlot gekocht van ZV De Zaan. Op de foto Tenzing Travel directeur Hans de Wilde die het Superlot overhandigd krijgt van De Zaan lid Simone Schoen (reisspecialst bij Tenzing Travel).

Bij Tenzing Travel kun je terecht voor verre reizen. Voor elk deel van de wereld heeft Tenzing Travel een team van specialisten die jaarlijks de bestemmingen bezoeken. Zij adviseren daardoor uit eigen ervaring en stellen reizen samen op basis van je persoonlijke wensen. Ben je voornemens om een mooie reis te gaan maken? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Tenzing Travel: https://www.tenzingtravel.nl/

Wij danken Tenzing Travel voor deze bijdrage aan ZV De Zaan en uiteraard zijn de collega’s van Simone van harte welkom om op 17 deember a.s. kennis te komen maken het waterpolo middels een leuke waterpoloclinic!

Wie volgt dit mooie voorbeeld en laat straks ook zijn of haar collega’s kennis maken met het waterpolo? Een Superlot is goed voor 50 loten van de Grote Clubactie en kost € 150,00 waarvan 80% naar de club gaat.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + veertien =