Steun ZV De Zaan door de aankoop van een Superlot van de Grote Clubactie, als tegenprestatie bieden wij de kopers een waterpoloclinic!

Sinds zaterdag zijn we gestart met de Grote Clubactie. Met de opbrengst van deze actie willen wij graag het materiaalhok in De Slag 2 opknappen.

Losse loten zijn te koop voor € 3,00 per stuk via de online verkooppagina http://www.clubactie.nl/actie/ZVDeZaan.

Tevens verkopen we Superloten! Een Superlot kost € 150,00 en vertegenwoordigt 50 loten. Superloten zijn vooral erg leuk voor bedrijven als vorm van minisponsering (bovendien kan de koper de 50 loten ook weer als gift verspreiden onder klanten, relaties of personeel).

Om de kopers van een Superlot te bedanken, heeft De Zaan voor alle bedrijven die een Superlot kopen een leuke actie! Gedurende het seizoen 2017-2018 worden deze bedrijven vermeld (met logo en link naar website) in onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast mogen alle bedrijven die een Superlot aanschaffen, op zondag 17 december a.s. met 7 personen deelnemen aan een waterpoloclinic!

Lijkt het je leuk om met je collega’s op een actieve manier kennis te maken met het waterpolo en je eigen bedrijf te promoten onder meer dan 1.200 leden? Steun dan nu ZV De Zaan door de aanschaf van een Superlot!

Superloten en aankoopformulieren zijn te verkrijgen via de waterpolocommissie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 4 =