Zaterdag 16 september jl. is de Grote Clubactie 2017 van start gegaan.

Ons spaardoel is opbergmateriaal voor het materiaalhok in De Slag 2.

Een lot kost € 3,00 en hiervan gaat maar liefst 80% naar de club! De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Alle jeugdteams t/m o15 hebben inmiddels verkoopboekjes ontvangen, hierin kunnen de gegevens van de lotenkopers worden genoteerd. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan zo snel mogelijk in bij Ingrid Mentink (clubcoordinator) of bij je trainer of coach. De boekjes dienen uiterlijk vóór 20 november a.s. bij de clubcoordinator te zijn ingeleverd.

Alle overige leden ontvangen binnenkort een e-mail met daarin een link naar een online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen.

Superloten
Speciaal voor bedrijven, groepen of families, hebben wij ook Superloten in de verkoop. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,00 waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Betaalt de koper contant dan ontvangt de koper per post 50 papieren loten (deze kan de koper als gift verspreiden onder klanten, relaties of personeel). Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan staan de 50 lotnummers op het bankafschrift.

De Zaan heeft voor alle bedrijven die een Superlot kopen een leuke actie! Gedurende het seizoen 2017-2018 worden deze bedrijven vermeld (met logo en link naar website) in onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast mogen alle bedrijven die een Superlot aanschaffen, op zondag 17 december a.s. met 7 personen deelnemen aan een waterpoloclinic onder leiding van gediplomeerde waterpolotrainers en Oranje spelers!

Superloten en aankoopformulieren zijn bij de waterpolocommissie te verkrijgen.

Ook leuke prijzen voor de verkopers van De Zaan!
Als er minimaal 100 losse loten worden verkocht (en we hopen natuurlijk op veel meer om ons spaardoel te halen) zijn er leuke prijzen te winnen voor de verkopers van De Zaan:

  • het waterpolojeugdteam dat via de verkoopboekjes de meeste loten verkoopt mag met het hele team bowlen en patat eten;
  • alle leden die minimaal 7 losse loten verkopen dingen mee naar de prijs voor degene die de meeste losse loten verkoopt (Superloten tellen hiervoor niet mee): 1ste prijs een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 30,00 en tweede prijs een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 20,00;
  • onder de verkopers van de Superloten verloten wij een Bol.com bon t.w.v. € 30,00.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =