De negende editie van [Z]aan de Wandel vindt plaats op zondag 8 september. De start- en finishlocatie is het Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan. In Nederland is in 2018 ruim 110.000 keer de diagnose kanker vastgesteld. Voor de desbetreffende vrouwen én mannen is dat een enorme dreun die het leven van hen en hun omgeving volkomen op zijn kop zet. Er is dan maar één ding dat telt: beter worden! Voor hun genezing is onderzoek naar borstkanker essentieel. Stichting [Z]aan de Wandel organiseert sinds 2011 jaarlijks een wandeltocht door Zaanstad en omstreken om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker.

Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna’s huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek. Tijdens de voorgaande edities is een bedrag van Euro 411.000 bij elkaar gewandeld voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel. Help jij mee om dit jaar de magische grens van een half miljoen te doorbreken? Kom in beweging en schrijf je samen met familie, vrienden en/of collega’s in voor de editie van 2019!

Wij hopen dat ook de ZV De Zaan leden gaan meewandelen en dat ook deze editie weer een groot succes wordt! Kijk snel op www.zaandewandel.nl voor meer informatie en inschrijving.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 15 =