De jongens van De Zaan moesten het in de finale van de Eredivisie B-jeugd, opnemen tegen Het Ravijn. Een tegenstander waarvan tijdens de competitie nog niet gewonnen was. Vrijdagavond in Zaandam ging de wedstrijd helaas met 10-13 verloren voor De Zaan.

Hierdoor moest er zaterdag in Nijverdal dus gewonnen worden om nog kans te maken op de landstitel. In een spannende wedstrijd, waarin De Zaan tot 3 keer toe, op voorsprong wist te komen, waren het uiteindelijk de jongens van Het Ravijn die de beste eindsprint in huis hadden en de wedstrijd met 11-9 wisten te winnen. Helaas dus geen titel voor de jongens van De Zaan, maar wel een mooie 2e plek en een prestatie waar de jongens trots op mogen zijn!

Felicitaties aan Bas, Neo, Henk, Gino, Mitchell, Phil, Stan, Don, Angelo, Robert, Steven, Mees, Matthijs en Tim en natuurlijk de trainers en begeleiding: Mick van den Bree, Casper van de Struijk, Yorben Vlegels en Rick Joustra.

Na afloop van de wedstrijd was iedereen door de sponsor uitgenodigd om in Lab-44 op feestelijke wijze de dag af te komen sluiten. Waarvoor namens de spelers, begeleiding en supporters heel erg bedankt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 12 =