Voor de derde keer op rij organiseren wij het INSPIRATIEdiner. Terwijl je in een ontspannen en gezellige setting geniet van een heerlijk 4-gangen diner, krijg je ook een inspirerende presentatie voorgeschoteld van Peter Sprenger. Net als bij de vorige 2 edities zullen de opbrengsten van het diner volledig naar de jeugd van ZV de Zaan gaan.

Dinsdag 20 november 2018
Aanvang 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
Locatie: restaurant De Hoop Op De Swarte Walvis

Niet alleen is Peter Sprenger voorzitter van de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo). Als directeur van Techonomy is hij ook nauw betrokken bij de digitale ontwikkelingen in onze samenleving. In zijn werk heeft hij dagelijks te maken met bedrijven die op nieuwe manieren relaties bouwen met hun klanten en fans. Daar kan de sport ook van leren! Sport verandert en er zijn nieuwe kansen voor het verbinden van sport met bedrijven. Hoe gaat sponsoring er de komende jaren uitzien? Wat betekenen alle digitale ontwikkelingen daarbij? Wordt sport minder interessant voor bedrijven? Of gaan bedrijven anders nadenken over wat zij uit sport willen halen? In de inspirerende presentatie van Peter komen leuke voorbeelden langs van de moderne wereld van sportsponsoring en commercie.

Kortom, het is een inspirerende avond waar je absoluut bij wilt zijn en je je zakenrelatie gerust mee naar toe kunt nemen. De kosten voor het 4-gangendiner zijn € 100,- per couvert, inclusief dranken (ex. buitenlands gedistilleerd)

Aanmelden kan per e-mail: sponsorcommissie@zvdezaan.nl

Bestuur en Sponsorcommissie ZV de Zaan

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − een =